Leuk je te ontmoeten!

Bij ZoCurae leveren wij altijd gekwalificeerd en betrouwbaar personeel. Dat doen wij omdat wij onze werknemers echt kennen.

Hoe doen wij dat?

Wij beginnen altijd met een screening. Hier vragen wij om een VOG en diploma te tonen. Vervolgens begint het echte gesprek. Wie ben je? Waar kom je vandaan? En waarom heb je gekozen voor ZoCurae?

Naast de algemene vragen willen wij altijd weten of een uitzendkracht nog overige specialiteiten heeft. Ieder mens is anders en ieders mens is ergens anders goed in. Twee personen met hetzelfde diploma kunnen andere specialiteiten hebben. Zo spreekt de één bijvoorbeeld meerdere talen en is de ander meer technisch onderlegd. Wij zijn graag op de hoogte van alle specialiteiten van onze werknemers om ze zo op de juiste plek te krijgen. Wij zijn ook benieuwd naar de ambities van onze mensen. Waarom de zorg? Wat is jouw ultieme droombaan? Of waar wil je uiteindelijk naartoe?

Als mensen soortgelijke ambities hebben kan dat zorgen voor een betere klik onderling. Meer weten over kwalificaties en screening? Neem contact op met één van onze recruiters.