Over ons

Zocurae is een zorguitzendbureau. We zijn een jong en dynamisch bedrijf.

Wij willen de naam zorguitzendbureau ook letterlijk vorm gaan geven. We staan voor kwaliteit van onze uitzendkrachten.  Wij kennen ze ook echt….

Zocurae is een uitzendbureau voor zorgprofessionals. Wij geloven dat “zorgen voor een ander” vanuit een gedegen passie moet komen.

Wij bemiddelen en werven verplegend, verzorgend en begeleidend personeel. Door een professionele benaderings- en selectieprocedure, verzorgd door onze eigen intercedenten, beschikken wij over een omvangrijk bestand van flexwerkers van hoge kwaliteit, met betrouwbare en goed opgeleide medewerkers.

We hebben duidelijk voor ogen hoe we samen kunnen oplossen en de zorg beter kunnen maken.

Onze zorgprofessionals kunnen bij ons het werk doen dat past bij hun passie, ambities en eigen wensen. Vooral hun kwaliteiten krijgen alle ruimte bij ons team.

Wij leveren deskundig, ervaren en succesvol personeel aan diverse zorg- en welzijnsinstellingen. Een samenwerking met ons geeft garantie voor continuïteit en kwaliteit van de zorgverlening aan uw cliënten.

Dit begint bij onze screening.

  • Wie zijn onze uitzendkrachten?
  • Welke specialiteiten hebben zij?
  • Spreken ze meerdere talen?
  • Kunnen een VOG overhandigen?

Onze zorgspecialisten zijn woonachtig en werkzaam in het hele land

Een select team van vaste medewerkers werkt vanuit onze vestiging in Hengelo. Vanuit Hengelo wordt de bemiddeling verricht voor de regio Twente. De administratie voor het geheel wordt door onze partner backoffice “www.jex.nl” uit Rotterdam verzorgd. Korte communicatielijnen en concentratie van activiteiten zorgen voor een persoonlijke, flexibele en efficiënte dienstverlening. Onze intercedenten hebben altijd een actueel overzicht van de vraag- en aanbodzijde in ons werkgebied. Hierdoor kunnen wij effectief en snel reageren naar zowel onze opdrachtgevers als onze zorgspecialisten.

Zocurae wil u graag “ontzorgen”