Bemiddeling ZZP

  1. Om je in te schrijven bij ons zijn de volgende documenten nodig.
  • 1. Kopie KvK-inschrijving.
  • 2. Kopie diploma(’s) afgeronde beroepsopleiding (voor- en achterkant) in de gezondheidszorg met eventuele aanvullende certificaten, verklaringen en bekwaamheidsbewijzen etc.
  • 3. Bijgevoegd formulier ingevuld retour t.b.v. inventarisatie van je bekwaamheden.
  • 4. Kopie VOG-verklaring niet ouder dan 3 maand.
  • 5. Kopie geldig identiteitsbewijs of verblijfsvergunning.
  • 6. Kopie BIG registratie.
  • 7. Kopie bewijs van verzekering voor beroepsaansprakelijkheid, betalingsbewijs of polis .
  • 8. Kopie klachtenregeling (WKKGZ) (zie onderstaand toelichting

2. Tarieven Overeenkomsten.

Als zelfstandige bepaal jij je eigen voorwaarden en uurtarieven. Aan de andere kant is het zo dat veel zorgorganisaties tarieflijsten hanteren, zeker als ze veel externe inhuur hebben. Het is voor hen dan niet te doen om voor iedere zzp’er individueel alle afspraken te maken en overeenkomsten etc. te verzorgen. Daarom leggen ze dat bij een bemiddelingsbureau neer. Je krijgt van ons dan de concrete tarieven toegezonden. Aan jou is het of je daarmee akkoord bent of niet, wij doen altijd ons best om zo eerlijk mogelijke tarieven te onderhandelen. Wil je een indicatie weten? Stuur ons even een berichtje. ZoCurae hanteert een werkwijze op basis van “ zuivere bemiddeling ”. Dat betekent dat de volgende overeenkomsten gebruikt worden: Deze overeenkomsten zijn zonder concurrentiebeding of andere zaken waar je aan vast zit. Wij stoppen veel energie in het op de hoogte blijven van veranderende wet- en regelgeving en werken daarin samen met de juiste specialisten.

3. Toelichting Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Je bent als ZZP’er in de zorg verplicht om een beroepsaansprakelijkheids-verzekering af te sluiten. Dit is een verzekering die je verzekert tegen beroepsfouten. Denk bijvoorbeeld aan het verstrekken van verkeerde medicatie, of een handeling, advies of vergissing met een fysiek of mentaal gevolg bij een cliënt. Dat kan natuurlijk best verstrekkende gevolgen hebben. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is iets anders dan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Deze laatste is niet verplicht, maar wel te adviseren. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekert je tegen fysieke schade door bijvoorbeeld het omstoten van een vaas. Het geeft je tevens weer een stukje waarmee je kan aantonen dat je inderdaad zelfstandig bent richting belastingdienst door voor eigen rekening een bepaald risico af te kopen.

4. Toelichting Klachtenregeling (WKKGZ)

Als zelfstandig zorgverlener die werkt met cliënten en zorg verleent waarbij er door jouw toedoen mentale of fysieke klachten kunnen ontstaan val je onder de Wet Klachten, Kwaliteit, Geschillenzorg (WKKGZ) . Je bent dus wettelijk verplicht om een klachtenregeling af te sluiten.

Heb je vragen dan kun je altijd contact met ons opnemen met één van onze recruiters op telefoonnummer 074 234 0349